Skip to main content

Klantenservice

Handleidingen

Toon alles

Verzendvoorwaarden

 • Pakketpartners. Voor Nederland/België werken wij samen met ‘Packs’, voor andere EU-landen ‘GLS’. Het is mogelijk dat GLS in bepaalde landen/gebieden samenwerkt met lokale transporteurs.
 • Snelle levering. Bestelde en betaalde artikelen verlaten ons magazijn meestal dezelfde dag na ontvangst van uw betaling, anders zeker de volgende dag.
 • Leveringstermijn normen.
  Nederland/België – 2 of 3 werkdagen.
  Andere Europese landen – op aanvraag.
 • Levering aan boord. Geen probleem, mail ons naam & adres van uw haven. Voeg de naam van uw boot en/of andere coördinaten toe.
 • Verzendkosten.
  Nederland/België – € 14,50 per pakket van 15 kg. (Waddentoeslag € 17,50)
  Overige Europese landen – € 22,50 per pakket van 15 kg. (Tarief kan voor eilanden anders zijn)
 • Track & Trace.
  Nederland/België – in uw mailbox direct na boeking.
  Andere landen na 1 of 2 dagen beschikbaar.

Retourneren

U heeft een zending van ons ontvangen, en u wilt een artikel retourneren? Geen probleem. Wij zijn u graag van dienst.

U vindt de artikelen niet mooi? Passen ze niet perfect? U heeft een fout gemaakt toen u bestelde? U heeft een garantieclaim? Het artikel is beschadigd tijdens het transport? Zijn de artikelen defect? Doen zich technische problemen voor?

In alle gevallen, gelieve ons te contacteren via mail (info@gbt.nl) binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. In geval van schade graag foto(‘s) toevoegen.

In ieder geval:

 1. Zorg ervoor dat het geretourneerde artikel veilig is verpakt.
 2. Zorg ervoor dat alle portokosten betaald zijn, en stuur het pakket naar

GBT Europe BV
Dr. Welfferweg 21-a
3615 AK Westbroek
Nederland

Zodra het pakket hier is aangekomen, zorgen wij voor de verdere afhandeling.

Alleen nieuwe artikelen, zonder beschadigingen of gebruikssporen worden direct per bank terugbetaald.

Hoe kunt u contact met ons opnemen

Neem gerust contact met ons op als u technische ondersteuning of hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste verwarmingstoestel voor uw doel. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen. Indien mogelijk kunt u ons foto’s sturen om uw vraag te verduidelijken.

Telefonisch: 0031 85 782 11 52 of 0031 6 21 21 27 72

Bericht via WhatsApp/Telegram/Signal: 0031 6 21 21 27 72

Mail: info@gbt.nl of vul dit contactformulier in. 

Showroom: Wij ontmoeten u graag persoonlijk! Onze showroom is tevens ons kantoor en magazijn. Gelegen in het centrum van Nederland en makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Laat ons aub van te voren weten wanneer u wilt komen via telefoon of contactformulier.

Webshop: Vind hier uw producten in onze webshop. Met alle technische informatie erbij is het veel meer dan een folder.

Garantie

Refleks Denemarken is een familiebedrijf en fabrikant van hoge kwaliteit kachels sinds 1956. Gemaakt voor alle klimaten en daarom geleverd over de hele wereld.

Toch kan het gebeuren dat het product beschadigd is of anderszins niet zo goed is als u redelijkerwijs mocht verwachten. In dat geval garandeert GBT Europe elk nieuw Refleks product gedurende twee jaar tegen fabricage- en materiaalfouten. Alle originele onderdelen worden gegarandeerd voor een periode van twee jaar vanaf de datum van levering.

Neem in elk geval onmiddellijk contact op met GBT Europe. Het komt regelmatig voor dat de kachel als defect wordt gezien terwijl er eigenlijk sprake is van een misverstand over het gebruik en de werking van de kachel.

Deze garantie is uitdrukkelijk beperkt tot de vervanging van een defecte kachel, of defecte onderdelen en is de enige verhaalsmogelijkheid van de garantie. Aanspraken op deze garantie moeten rechtstreeks bij GBT Europe worden ingediend. Om de garantieprocedure te versnellen is een aankoopbewijs nodig én wij kunnen dat ook voor u opzoeken.

Deze garantie dekt geen onjuiste montage of nazorg, of installatie van onderdelen of accessoires. De garantie is niet van toepassing op schade of defecten ten gevolge van ongeval, verkeerd gebruik, misbruik of verwaarlozing. Wijzigingen aan het frame of de onderdelen maken deze garantie ongeldig. GBT Europe is niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade. Deze garantie heeft geen invloed op de wettelijke rechten van de consument.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te bekijken.